Respons från andra

Jan-Olof Sundvall:

Important-Letter…. vill även ännu en gång passa på att tacka för CD-skivorna vi fick av dig. Skivan ”Tider av förändring” är en av våra mest spelade … Under drygt ett års tid var den vår ”följeslagare” varje fredagskväll … TACK!

Var välsignad!
Jan-Olof

 

Samuel A:

Important-LetterHej Eleonora! Vill bara önska dig och de dina ett välsignat, gott nytt år! Och tacka dig för allt du betytt för mig som lovsångsledare. När du var med och ledde lovsången på Livets Ord var precis då jag börjat upptäcka min egen kallelse och din eld och passion för Gud peppade mig att sträcka mig efter mer av Gud i mitt eget liv. Så tack igen och Gud välsigne dig massor!  //Samuel

 

Joan and Cort:

img_6521Dear Eleonora,
Cort and I were so glad we had a chance to see you before you left for home. I especially love the CD and the music is absolutely wonderful.
Eleonora, your voice is beautiful, the music joyful and the script gives me a chance to learn the words to these stirring songs. I had just asked the Lord for some music for my morning Quiet Time and this is His timely answer. Thank you so much. Your music will be part of my healing…but the song about being hungry will be reminding me of the spectacular spread you had for your reconciliation Tea party. I love that story.
Blessings,
Joan

 

imagesFöreningen Shabbat Shalom:

Shalom!

I fredags kväll fick Linnéa och jag tillfälle att börja lyssna på de CD-skivor du skickat. Vi fastnade direkt för ”Tider av förändring”. Vet inte riktigt hur många gånger vi lyssnade till ”Vågen kommer” , men dess aktuella budskap för vår tid lämnar ingen oberörd.

När jag skulle somna i fredagskväll ringde orden ”sök mitt ansikte” kvar inom mig. Resultatet blev att vi i går på vår sabbatssamling hade med CD:n och delade med oss av ”Sök mitt ansikte”. Den sången var extra passande eftersom veckans textavsnitt från Första Moseboken bland annat just handlade om hur Jakob vid Peniel tänkte, att han sett Gud ”ansikte mot ansikte”. (1 Mos 32:30)

Än en gång: TACK för skivorna!

”Må Gud vara oss nådig och välsigna oss.
Må han låta sitt ansikte lysa över oss …
så att man på jorden lär känna dina vägar,
bland alla hednafolk din frälsning [din Yeshua].” (Ps 67:1-3)

Med vänlig hälsningar
Jan-Olof  och Linnea Sundvall / Föreningen Shabbat Shalom

 

Laszlo Kingcs, Hong Kong:

 

Albert Veksler, Israel:Junia tidskrift:

Eleonora Lahti var under 80-90-talet en känd solist och lovsångsledare i många olika kyrkliga sammanhang. Nu är hon aktuell med sitt andra album där det genomgående temat är tider av förändring, i såväl våra egna liv men också i samhället i stort. All text och musik är skriven av henne själv och det är en blandning av pop, soul och visa på både engelska och svenska. Även om rösten kommer till sin rätt när hon sjunger på sitt modersmål, är det de engelska låtarna som etsar sig fast, inte minst ”Now is the time.”

IMG_4306

Sjöbergs förlag:

1526263_794977543851235_158170764_nEleonora Lahti är nu tillbaka med en skiva som har en tusch som du inte har hört tidigare från en kristen sångerska, varken musikaliskt eller textmässigt. Mina tankar darar till Lill Lindfors när jag hör Eleonora sjunga, fast med en profetisk spets i texterna. Kort sagt en skiva för en tid som denna. /Björn

 

Mail från en av Sveriges Kristna Radios lyssnare:

11021079_783020118441215_8283713040428054438_n”Det finns en låt som är helt underbar men kan ej hitta den, … Den går så ”Komma vidare o tilltala från Gud ditt hjärt ropar ut” Osv. Osv… Snälla om ni vet låt namnet säg det till mig helt underbar låt!”

 

 

Angela Greenig Ministries:

11180335_10153506242688308_3257100195247982001_nJag älskar din CD. Tack så mycket! Vi behöver denna nya ton som tar oss inför himlens tron. Det ger oss frid. Älskar dig… gå och förlös Guds eld. Tack Gud för bärare av Hans härlighet. Lovprisningen är underbar….//Angela

 

 

Ett vittnesbörd från en skivlyssnare:

Important-LetterEn dag när vår son var 7-8 år, så åkte vi i bilen och lyssnade på Eleonora Lahtis skiva. När låten ”Sök mitt ansikte” spelades sa han så här.

– Den här låten känner jag igen. Den sjöng änglarna för mig en natt då jag var rädd. Sedan berättade han att när han hade sovit borta en helg hos en bekant, hade han vaknat av att en andlig kamp pågick inom honom. Han såg små otäcka figurer runt omkring sig och blev jätterädd. Han kröp då under täcket och bad till Jesus. Då kom det änglar och sjöng den här sången för honom och det onda försvann.