Vem jag är

Jag växte upp strax utanför Örnsköldsvik, och där – i söndagsskolan – började mina första sångframträdanden som jag tog på fullaste allvar. Jag hade som 4-5 åring en speciell upplevelse, där jag förstod att ”när jag blir stor ska jag sjunga.”

el-hksÅren gick och jag fick se hur Gud använde mig inom sången och musikens område.
Solist på olika konferenser, konserter och TV-program, men även som musikledare i församling och studierektor för musikskola blev något av mina engagemang.

Jag har även bott i Israel ett antal år tillsammans med min familj, och jag ser med tacksamhet bakåt i livets olika händelser och skiftningar. Guds trofasthet har jag fått se gång på gång, och att hans Ord är sant och värt att leva utifrån.

MEN… nu är det inte tid att se bakåt!
Vi lever i en mycket speciell tid, där vi måste ta Guds kallelse på våra liv på fullaste allvar, och springa – som aldrig förr – med den eld Gud har lagt i våra hjärtan.

Jag tror vi alla har ett gudomligt uppdrag och en kallelse, som vi ska börja ta på allra största allvar. Messias, Jesus Kristus, är snart tillbaka.
Kallelsen går ut, uppdraget är stort – men vi är för en tid som den här!